Kamppeet, Tuotevinkki

Non-stop uutuuksia: Blest -takki ja koiran makuupussi

Riekon talvipyynti lähestyy ja koirien kamppeitakin on syytä aina talvella muutenkin vähän tarkastella. Pakkaset paukkuu ja mielellään koirille pukee kovimmilla pakkasilla lenkille jotain lämmintä päälle. Meillä ainkakin koirat lenkkeilevät mielellään vielä parinkymmenen asteen pakkasessa. Tuollaisessa kelissä on kuitenkin tullut tavaksi laittaa vähän vaatetta ylle ja lenkit on olleet sitten sellaisia, että koirat saavat laukottaa miten haluavat. Mielellään liikkuvat, kun vaan saavat olla liikkeellä. Himmaillessa ja remmissä alkaa kyllä palelemaan.

Non-stop dogwear

Non-stop doqwear on norjalainen tuotemerkki, joka on perustettu vuonna 2009. Se kehittää tuotteitaan maailmanlaajuisesti yhdessä urheilukoiraharrastajien kanssa. Yrityksen juuret pohjautuvat valjakkopuolelle, mutta nykyisin Non-stopin laatu on tunnettu kaikkien aktiivisten koirien parissa. Valikoimasta löytyy rekikoirapuolen tuotteita: valjaita, vetovöitä, pantoja, hihnoja, vetoliinoja, takkeja sekä koirien kanssa retkeilyyn ja metsästykseen liittyviä tuotteita kuten huomioliivejä.

Tuotteita testataan ja kehitetään isoilla koiramäärilla mm. valjakkourheilijoiden kanssa ja tämä takaa sen, että tuotteet todella toimivat koirien liikkuessa. Esimerkiksi takkien istuvuus on huippuluokkaa ja niitä löytyykin useaan eri tarkoitukseen.

Uusia tuotteita

Non-stop dogwearilta on tullut jokin aika sitten pari kivaa uutuutta: koiran makuupussi ja Blest Primaloft® -takki.

Jo pitempään olemme puhuneet, että pitäisi hommata koirille makuupussit. Eräkämpillä ja teltoissa yöpyessä sekä myös tauolla tuntuu tosi tärkeältä saada koira lepäämään lämpimään. Non-stopin LY makuupussi vaikuttaa ensi tarkastelulla oikein mallikkaalta. Siinä on panostettu eittämättä koiran lämpimänä pysymiseen. Pohja on vahva ja kosteutta eristävä ja se ei ole mikään kevytpussi.

Non-stop dogwear koiran makuupussi. Lisää yksityiskohtaisia kuvia löytyy Non-stopin omilta sivuilta

Makuupussi sisältää kaksi osaa, jotka on liitetty toisiinsa vetoketjulla. Koiran saa helposti pussiin, koska vetoketjulla saa pussin auki kokonaan. Ylemmässä osassa on myös iso vetoketjulla suljettava aukko, jotta koira mahtuu liikkumaan sisällä sekä saa päänsä ulos makuupussista. Makuupussin alempaa osaa voi käyttää myös koiran petinä.

Meidä pussin koko on L, se on melko iso ja keskikokoiselle seisojauroksellekin saattaisi riittää mielestäni M koko. Tytöille tulemme hankkimaan M-koot.

Makuupussi on pakattu tiivisti pussiin kuten ihmistenkin makuupussi. L-koon pussin paino on 860 grammaa. Koiran makuupussi tulee kuulumaan varmasti koirien perusvarustukseen jatkossa eräretkillä, kun yövymme maastossa teltassa tai eräkämpällä. Mukaan ne lähtevät myös esimerkiksi talvijahtiin – on kiva saada koira tauon ajaksi lepäämään lämpimään.

Blest -takki

Toinen uutuus on koiran Blest -takki. Se on kehitetty yhdessä alaskalaisen valjakkoajaja Dallas Seaveyn kanssa rekikoirakisoja ajatellen. On haluttu tehdä takki, joka toimii nimenomaan koirien liikkuessa ja töissä ollessa.

Non-stop pitkänmatkan Blest -takki – katso lisää kuvia Non-stop dogwearin sivuilta

Primaloft® on tosi suosittu lämmin ja kevyt materiaali ihmispuolella ja nyt on tehty siitä takki myös koirille.  Pintamateriaalina on kestävää nailon ripstop -kangasta ja välikerros on Primaloft® -vanua. Takki on todella kevyt, vain 120 grammaa ja se menee käsittämättömän pieneen tilaan, sen saa tungettua vaikka taskuun. Ihan älyttömän kätevä takki ottaa vaikka varalta mukaan päivän jahtireissuille, kun tavaroille ei ole paljoa tilaa ja takin tarpeestakaan ei ole varmuutta.

Takki istuu todella hyvin ja se päällä pystyy liikkumaan ja juoksemaan täysin vapaasti. Takki suojaa hyvin tuulelta ja lumelta sekä kylmältä. Siinä on mukana irrotettava suoja vatsa- ja genitaalialueille. Nyt pakkasilla Navajolla on ollut takki jatkuvasti päällä pitkilläkin mettäreissuilla ja se toimii erinomaisesti. Siihen ei tartu yhtään lunta ja se pysyy hienosti paikoillaan kovemmassakin menossa. Navajolle sopiva koko on L. Loistava takki!

Yhteistyössä Non-stop dogwear

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *