Eräuutisia, Kamppeet, Kauppa, Metsästys, Tuotevinkki

Liivistä tulossa versio 2.0

Paljon on tullut kyselyä mehtyyliiviin liittyen, että onko sitä vihreää versiota tulossa jälleen myyntiin? Voin mielelläni vastata, että ilman muuta! Tällä hetkellä olemme tosiaan myyneet varaston tyhjäksi vihreiden osalta ja nyt on menossa tuotekehitysvaihe. Olemme keränneet herkällä korvalla asiakkailta palautetta ja parannettavaa on luonnollisesti lyötynyt. Tällä hetkellä on valmisteilla prototyyppi versiosta 2.0.

Muutokset

Suurimmat muutokset tulevat olemaan päällikankaassa ja vetoketjuissa. Uuden päällikankaan haku kesti varmaankin puoli vuotta, mutta nyt olemme vihdoin löytäneet pätevän vaihtoehdon. Pääpiirteissään kangas on vahvempaa kuin nykyinen ja lisäksi siinä on aavistus mekaanista stretchiä mukana. Kyseessä on työvaatekangas PES 65% CO 35%, joka toimii tottakait myös pakkasella. Vetoketjut vaihtuvat alan standardiin eli vahvoihin YKK -ketjuihin.

Joistakin ominaisuuksista tullaan luopumaan ja joitakin parantamaan. Poistuvia ominaisuuksia on käytännössä vain liivin takaosasta löytyvä huomiolappu ja sitä varten tehty tasku. Uutena tulee vasempaan etutaskuun läpivienti ja kiinnike johdolle, jolloin retkuejahdissa tarvittava VHF tai vaikkapa puhelimen nappikuuloke pysyy helposti saatavilla. Riistapussiin pääsyä muokataan siten, että molempien puolien resoreihin ommellaan vahvat kuminauhat, jolloin kun käden vie edestä riistapussiin, saa sen auki venyttämällä. Muulloin kuminauha vetää automatic riistapussin kiinni. Riistapussin nappikiinnikkeet toki poistuvat tarpeettomina. Yleisesti ompeleita vahvistetaan kriittisimmistä paikoista.

Joulupukin konttiin?

Valitettavasti uusi versio ei ehdi joulumarkkinoille, mutta voit ostaa verkkokaupasta lahjakortin pukin konttiin. Heti kun uusi versio on saapunut meille, lähetämme sen oikeaan osoitteeseen. Tuotekuvat uudella kuosilla tulevat myös heti kun uusi prototyyppi on valmistunut.

Verkkokaupassa saatavilla metsästysliivi -lahjakortti pukinkonttiin.

5 kommenttia “Liivistä tulossa versio 2.0

 1. JariM sanoo:

  Hieno homma! Tilaan heti kun saatavilla 😀

 2. Veli-Matti ja Virpi Syväjärvi sanoo:

  Moi, milloin tätä vihreää liiviä olisi tulossa? Vai olisiko jopa maastokuvioisena?

  1. sanna sanoo:

   Vihreä liivi saatananeen tuotannosta helmi/maaliskuulla. Tästä ei ole ainakaan alkuun tulossa maastokuvioista.

   1. Syväjärvi Veli Matti sanoo:

    Paa mulle yks varauksehen heti kun niitä valamistuu. Mä oon 54 kokoluakkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *