Kauppa

Kauttamme on saatavilla kaikkia Lundhags, Helsport sekä Non-Stop -tuotteita. Näiden valmistajien tuotteet täyttää Suoherran laatukriteerit. Useimpia niistä on testattu, käytetty ja todettu toimiviksi.

Lundhags

Jaure II Ms High

Tässä kenkä laatua ja kestoa arvostavalle erämaan kulkijalle. Lundhagsin eniten teknisin kenkä, alaosa kumiseosta ja varsi kestävää nahkaa. Kenkä on myös vuorattu ja kestää hyvin kylmää. Pohja on pitävä ja joustavampi, kuten esimerkiksi Professional High -kengässä. Suoherran käytössä lähtee neljäs syksy ja kenkä senkuin paranee.

Painoa yhdellä kengällä 898 grammaa ja varren korkeus 31 cm. Saatavilla myös ruskealla nahkakuosilla.

Mira II Ws Lt High

Naisten kevyt puolipitkällä varrella varustettu kevyt vaelluskenkä, joka on erityisesti suunniteltu naisten jalkaan sopivaksi. Pitävä pohja ja istuva kantaosa, kuten Jaure -kengissä. Kulkemisen keveyttä ja kestävyyttä.

Saatavilla myös petroolin sinisellä tai petroolin sinisellä/pronssisella -värityksellä.

Voit lukea raporttimme näistä kengistä täältä: https://www.suoherra.fi/lundhags-vaelluskengat-metsastykseen

Non-stop Protector cover

Kestävä huomioliivi kirkkaalla oranssilla huomiovärillä ja 3M Scotchlite heijastimilla takaa näkyvyyden joka tilanteessa. Värimerkinnät molemmilla sivuilla auttavat näkemään miten päin koira haukkuu tai seisoo peitteisessä maastossa tai pitkän matkan päässä. Liivi kiinnitetään klipsillä mahan alta värimerkin alla olevaan taskuun. Kaula-aukoa voidaan kiristää liivin niskasta. Liivin selässä on kiinnitysmahdollisuus myös koiran taluttimelle. 34,90 €

Suoherran kommentti: Suosikkiliivimme. Erinomainen näkyvyys. Kestänyt käytössä myös hyvin kulutusta.

Non-Stop Protector Vest

Kestävä metsästysliivi kirkkaalla oranssilla huomiovärillä ja 3M Scotchlite heijastimilla takaa näkyvyyden joka tilanteessa. Takin rintakappale on vahvistettu kevyellä kevlar-kankaalla suojaamaan koiraa teräviltä oksilta ja kiviltä maastossa. Värimerkinnät molemmilla sivuilla auttavat näkemään miten päin koira haukkuu tai seisoo peitteisessä maastossa tai pitkän matkan päässä. Takki kiinnitetään klipseillä molemmin puolin sivulla olevien värimerkkien alla oleviin taskuihin. Kaula-aukoa voidaan kiristää takin niskasta. Takin selässä on kiinnitysmahdollisuus myös koiran taluttimelle. 54,90 €

Suoherran kommentti: Suojaa myös mahanalusen hyvin. Varsinkin nartuilla nisät ja mahanalus on välillä kovilla.

Alpha Pro Jacket

Alpha Pro takki on suunniteltu pitämään koirasi lämpimänä joka säällä. Takki on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Pintamateriaali on vettähylkivä ja hengittävä, välikerros eristää hyvin lämpöä ja sisäpinnan ripstop- nailon suojaa koirasi turkkia. Takki soveltuu hyvin aktiiviselle ja liikkuvalle koiralle hyvän muotoilun ja säätöjen ansiosta. Armoton pohjoismainen luonto on paras testaajamme.

  • Vettähylkivä pintamateriaali
  • Sisäpinta sileää ja pehmeää ripstop-nailonia
  • Nopea pukea ja riisua, takin kiinnitys yhdellä soljella
  • Suljettava korkea kaulus
  • Takin selässä aukko, lyhyellä valjaalla taluttamista varten
  • 3M-heijastimet takaavat näkyvyyden pimeässä
  • Käytännöllinen säilytyspussi
  • Kaksi värivaihtoehtoa

Suoherran kommentti: tämä lämmin takki menee yllättävän pieneen tilaan ja on kevyt ja kätevä kulettaa reissussa mukana. Pysyy hyvin päällä myös juostessa ja istuu näpevästi.

Blest -takki

69  –  79 € koosta riipputen.

Non-stop dogwear kehitti yhdessä Alaskan parhaan valjakkoajaja Dallas Seaveyn kanssa uuden ultrakevyen kilpailutakin.

Uudessa Blest Jacket takissa on sama toiminnallinen muotoilu ja hyvä istuvuus kuin alkuperäisessä Pitkänmatkan takissa. Se on erittäin helppo pukea ja riisua.

Takin pintamateriaalina on kestävää nailon ripstop ja välikerros on aitoa Primaloft® – vanua, joka on erittäin kevyttä, hengittävää ja tehokkaasti lämmittävää.
Primaloft® -vanu tekee takista erittäin helpon käsitellä: painaa vain 120 grammaa ja se menee hyvin pieneen tilaan, kun pakkaat sen. Takki suojaa hyvin tuulelta ja lumelta sekä kylmältä.

Jokaisen takin mukana tulee irrotettava suoja vatsa- ja genitaalialueille.

Suoherran kommentti: ihan mahottoman kätevä takki mukaan kaikille reissuille, menee vaikka taskuun ja pysyy päällä juostessakin. Huippu tuote!

Lue myös https://www.suoherra.fi/non-stop-uutuuksia-blest-takki-ja-koiran-makuupussi/

Hunting jacket

Lämmin metsästysliivi, jossa erinomainen rintakehän suojaus ja hyvä näkyvyys. Kiinnitys vetoketjulla selkäpuolelta. Joustavaa materiaalia, joten istuu napakasti.

64€ – 69 € koosta riippuen

Suoherran kommentti: Hopilla ollut tämä syksystä asti käytössä. Pentujen myötä nisät ovat nyt hiukan isommat ja nirhaantuvat helposti. Tämä liivi suojaa vatsanalusen erinomaiseti. Istuu tosi hyvin, eikä hierrä!

Ostaminen

Tilaaminen onnistuu joko sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Ota reippaasti yhteyttä! Esillä olevat hinnat ovat ohjeellisia, tingata voi.

Kauttamme on saatavilla kaikkia Lundhags, Helsport ja Non-stop -tuotteita. Kysy lisää sähköpostilla tai soittele.

Sähköposti: suoherra@gmail.com
Puhelin: 0405917829 / Antti